fbpx

Best Diamond

Bányai Milán

gyémánt bróker // tulajdonos

Bányai Milán

Hogyan jutottam el oda, hogy magabiztosan mozogjak a gyémántok világában és becsüljem fel azok értékét?

Utam elején pontosan úgy kezdtem, ahogy mindenki más kezdné, az interneten való böngészéssel. Sok mindent lehet belőle tanulni, megérteni, de nyilván a gyakorlat nélkülözhetetlen és idővel az formálja át az embert igazi mesterré.

2017-ben úgy döntöttem, hogy jelentkezem a világ első számú gemmológiai intézetének, az amerikai székhelyű GIA, Gyémánt Becsüs Kurzusára, amit egy ösztöndíj program keretein belül teljesítettem és kiváló minősítéssel zártam.

Tanulmányaim alatt gyakorlati tapasztalatot szereztem a gyémántok 4 alapvető paraméteről (szín, tisztaság, tömeg és csiszolás), amelyek befolyásolják a gyémánt végső értéket (nemzetközi nyelven a 4C – tudj meg erről többet 钻石选购指南 menüpontban).

Bányai Milán gyémánt szakértő

A diploma megszerzése hasznos, de csak egy állomás volt az elmúlt pár év történéseiben. Részt vettem több nemzetközi gyémánt és ékszer vásáron, melyeken a legkülönlegesebb egyedi gyűrűk és ár-érték arányban a legcsillogóbb gyémántok kerültek beszerzésre ügyfeleimnek.

Mai napig megbízható üzleti kapcsolatot ápolok a tel aviv-i és antwerpeni gyémánt tőzsdén bejegyzett kereskedőkkel, biztosítva Titeket arról, hogy a legpompásabb gyémántkő kerüljön párotok ujjára.

Ha szeretnél Te is többet tudni a gyémántokról, akkor keress fel nyugodtan és egy ingyenes konzultáció keretében minden segítséget megadok neked, hogy a legmegfelelőbb döntést tudd meghozni.