fbpx

Best Diamond

szakmai konzultáció

A szakmai konzultációnk teljes mértékben ingyenes és elköteleződés-mentes! Egy biztos, üres kézzel nem fogsz távozni, hiszen a Best Diamond küldetése az eljegyzési gyémántgyűrűk népszerűsítése, ezért fontos számunkra, hogy szakmai tapasztalatunkkal gazdagítsuk a tudásod és segítsünk Téged a legmegfelelőbb választásban.

Webes konzultáció

Szeretnél előzetesen feltenni pár kérdést? Jól jönne pár alapvető  tanács a gyémántokról és a gyűrűk világáról? Szívesen tartunk Neked egy előzetes, webes konzultációt Zoom-on keresztül, ahol megismerkedhetünk és választ kaphatsz minden kérdésedre.

Személyes konzultáció

Ha úgy érzed készen állsz gyönyörű és egyedi gyémánt gyűrű kollekciónk megismerésére és életre szóló döntésed meghozatalára, várunk Téged irodánkba egy személyes konzultációra.

időpontot egyeztetek!

Add meg számunkra a lehetőséget és a bizalmat és nem fogsz bennünk csalódni! Mi hiszünk az eljegyzési gyémántgyűrű értékében, pompájában és varázsában, de legfőképpen hiszünk az emberekben, a személyes kapcsolatokban.

Ha pár fontos infót megadsz nekünk még a mai nap egyeztetünk Veled időpontot, hogy álmaid leánykéréséhez hozzájárulhassunk!

Találkozni fogunk belvárosi irodánkban, intim és meghitt környezetben, ahol bemutatjuk egyedi kollekcióinkat és átbeszéljük a részleteket, igényeket.

Elérhetőség

BEMUTATÓTERMÜNK BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN VAN NYITVA!

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7.

Telefon: +36 70 3603559

Email: bestdiamondltd@gmail.com

Showroom

Elérhetőség

Bemutatótermünk bejelentkezés alapján van nyitva!

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7.

Telefon: +36 70 3603559

Email: bestdiamondltd@gmail.com

Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 7.
Nyilvántartási szám: 51899822
Adószám: 68545271-1-41
NEHITI nyilvántartási szám: PR8404/1/2020

Bányai Milán

Tulajdonos