fbpx

Best Diamond

Hódítsd meg újra!
Keltsd életre eljegyzési gyűrűdet és add vissza eredeti pompáját

Az eljegyzési gyűrű valószínűleg az egyik legértékesebb és legkedvesebb ékszered, hiszen megannyi érzelmet és emléket rejt magában.
Az egymás iránt való elköteleződés tökéletes szimbóluma. De előfordulhat, hogy az éveken át tartó hosszas viselés után elgondolkozol azon, hogy új életet adnál neki. Az idő előrehaladtával a párok élete kezd stabil lábakon állni és öt, tíz, húsz év házasság után egy magasabb életminőséget élveznek. Gyakran egy jelentős évforduló, ünnep vagy születésnap alkalmával a férfiak úgy döntenek, hogy feleségük gyűrűjét olyan szintre “frissítik”, amely a jelenlegi élethelyzetükkel arányos.

Ha egy hasonló lépésre szánnád el magad, hadd mutassunk pár lehetőséget,
hogy végeredményben olyan gyönyörű, megújult gyűrűt kapj, amitől a lélegzet is eláll.

Miért változtass rajta?

évforduló – egy trendi, modern gyűrű nagyszerű ajándék lehet évfordulóra, vagy a fogadalmatok megújításának megünneplésére.
siker ünneplése -amikor egy férfi megkéri párja kezét nem feltétlen engedheti meg magának az álom gyűrűt. Az életszínvonal javulásával az eredeti eljegyzési gyűrű azonban könnyen azzá formálható, ami ezután a szerelmetek mellett a sikereitek emlékét is őrzi majd.
stílus váltás – a divat folyamatosan változik, ezáltal a hölgyek stílusa is szerényebb vagy akár merészebb irányba is elmehet. 

Hogyan változtass rajta?

Az, hogy hogyan frissíted fel az eljegyzési gyűrűt, csak rajtad áll! Vannak, akik meglepik partnerüket, mások viszont együtt szeretik végigcsinálni a folyamatot. Egy biztos, én az első perctől kezdve a segítségedre leszek!

Bányai Milán

GYÉMÁNT BRÓKER // TULAJDONOS

A Best Diamond csoda

Varázsold újjá eljegyzési gyűrűdet!

Látogass el hozzám egy személyes és privát konzultációra, ahol következő lehetőségeket tudom Neked ajánlani, jelenlegi gyűrűd stílusának és jellegének függvényében:

Cirkónia helyett gyémánt

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű megoldás! A jelenlegi gyűrűdből kivesszük a cirkónia követ és belefoglalunk egy sokkal értékesebb gyémántot!

cirkónia
gyémánt

Cseréld a gyémántot nagyobbra

Ez az opció sem különösebben bonyolult. Az eredeti követ kivesszük és a karmokat pont annyira szélesítjük, hogy beleférjen a nagyobb gyémánt!

Helyezz oldalköveket a gyűrűbe

Ha igazán különlegessé szeretné tenni a gyűrűt, akkor kisebb gyémánt köveket helyezünk a gyűrű száraiba és ezáltal még egyedibbé és csillogóbbá varázsolhatjuk!

Válts HALO stílusú gyűrűre

Az előbbi megoldással ellentétben nem a gyűrű száraiba, hanem a centrális gyémánt köré foglalunk be kisebb gyémántokat, így lesz belőle a nemzetközileg ismert nevén ’Halo’ eljegyzési gyűrű!

Válts új fazonra

Meguntad a gyűrű formáját vagy már idejétmúlt, kevésbé divatos? Egy új gyűrű fazon kiöntésével stílust válthatsz! A régi eljegyzési gyűrűdből kivesszük a követ és átfoglaljuk az új gyűrű fazonba! Ha szeretnéd ráadásul, akkor kisebb gyémántokat is foglalhatunk a gyűrű mindkét oldalába. 

Viselj fantázia formájú gyémántot

Kipróbálnál egy nem megszokott gyémánt formát, mint például a négyszögletes princesst? Vagy megtetszett az ovális, esetleg a szív alakú gyémánt? A foglalat átalakításával ez könnyen megoldható!

Teljes átalakítás

Már abszolút nem tetszik a jelenlegi gyűrű fazonod, a gyémántod is túl kicsi és teljesen új gyémánt gyűrűt szeretnél? Segítünk a megvalósításban! Terveztetünk egy olyan egyedi darabot, amilyet megálmodtál, a jelenlegi gyűrűd arany értékét pedig beszámítjuk a végső árba!

A Best Diamond csoda

Bármi is legyen az elképzelése, mi állunk rendelkezésére!
Adja meg számunkra a lehetőséget, hogy segíthessünk!
Egyeztessünk egy webes vagy személyes konzultációt!

IDŐPONTOT EGYEZTETEK!