fbpx

Best Diamond

A 10 legnépszerűbb gyémánt eljegyzési gyűrű minden stílushoz és büdzséhez

Ha gyémánt eljegyzési gyűrű vásárlására szánod el magad, akkor nincs jó vagy rossz választás. Bármilyen gyűrű mellett is tedd le a voksod, légy nyugodt, hogy tökéletesen döntöttél.  „Ahány ember, annyi szokás” – mindenkinek más és más ízlése van, beszéljünk itt férfiakról és nőkről egyaránt. Kulcsfontosságú, hogy olyan eljegyzési gyűrűt válassz, ami elsősorban leendő menyasszonyod stílusa, de emellett a Te tetszésedet is elnyerje.

Nagyon sokfajta gyémánt eljegyzési gyűrű fazon van; beszélhetünk itt a foglalat felé keskenyedő vagy végig egységesen vastag szárú darabokról, választhatunk 4 karmos, 6 karmos, magasabban vagy alacsonyabban fekvő foglalatokat. Más szempontok szerint pedig, vannak egy központi gyémántkővel kirakott vagy oldalt a száron kisebb kövekkel is díszített eljegyzési gyűrűk.

Hasznos tanács!
Soha ne azt nézd, hogy milyen gyémánt eljegyzési gyűrűt választanak az ismerőseid, mert ami nekik tetszik az nem biztos, hogy párodnak is ugyanúgy megfelelne. Inkább figyeld meg azt, hogy milyen jellegű ékszereket, gyűrűket szokott hordani a barátnőd:

Szereti a feltűnő darabokat vagy inkább visszafogott ékszereket hord?
Vékonyabb vagy vastagabb típusú gyűrűket kedveli?
A nagyobb vagy inkább a kisebb köveket szereti?
Szereti egyáltalán az ékszereket? Milyen gyakran viseli őket?

Ha kevésbé hord, akkor minden bizonnyal barátnőd egy visszafogottabb típus, akihez jobban illene egy szerényebb, kisebb egyköves gyémánt eljegyzési gyűrű. Ha viszont rajong az ékszerekért és rendszeresen hord kiegészítőket, akkor nyugodtan lehetsz bátrabb és választhatsz egy merészebb, nagyobb központi kővel és akár oldalt kisebb kövekkel is megrakott eljegyzési gyűrűt.

Bárhogyan is dönts, a következő pár lépéssel a megvalósítás egyszerűbb, mint gondolnád!

1. Látogass el hozzánk egy személyes konzultációra belvárosi bemutató termünkben (showroomunkba), hogy bemutathassam egyedi eljegyzési gyémánt gyűrű kollekciómat. Az eljegyzési gyűrűim a világ legprominensebb ékszerkiállításokról gyűjtöm be és párhuzamosan tehetséges hazai tervezőkkel is dolgozok együtt, akikkel időszakosan megújuló darabokat álmodunk és valósítunk meg.

2. Válassz egy számodra tetsző gyűrű fazont.

3. Saját preferenciád és büdzsédet figyelembe véve ajánlok neked gyémánt formát hozzá tartozó gyémánt paraméterekkel: méret, szín, tisztaság és csiszolás (Tudj meg erről többet A gyémántokról menüpontban)

Top 10 eljegyzési gyűrű fajták 2021-ben

Itt és most ismertetjük számodra a 10 legnépszerűbb gyémánt eljegyzési gyűrű fajtát, hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgod és iránymutatást adhassunk számodra a legmegfelelőbb választáshoz:

1. Egyköves Szoliter Eljegyzési Gyűrű
4 karmos, alacsonyabban fekvő gyémánt foglalattal

Klasszikus darabjaink egyike, egy központi kővel. A foglalat alacsony, ezáltal a gyémánt is közelebb helyezkedik a gyűrűhöz. Kézenfekvő választás mindazoknak, akik félnek attól, hogy a foglalat a gyémánttal együtt beakadhat a ruhába vagy egyéb tárgyakba, esetleg mosogatás közben megsérülhet. Amennyire szép, annyira praktikus is.

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.50 ct.
Ára: 640.000 Ft

2. Egyköves Szoliter Eljegyzési Gyűrű
6 karmos, magasabban fekvő gyémánt foglalattal

Egységes vastagságú szárral, szépen magasan kiemeli a gyémántot, biztosítva, hogy a fénysugarak a lehető legjobban visszaverődjenek a kő pedig tökéletesen csillogjon. Ajánlott mindazoknak, akik szeretik az igazán mutatós egyedi gyűrűket.

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.60 ct.
Ára: 750.000 Ft

3. Vékonyított Egyköves Szoliter Eljegyzési Gyűrű
6 karmos foglalattal

Manapság nagyon divatosak a vékony és a kő felé keskenyedő gyűrű modellek, így ha barátnőd szereti a trendi, de a nem túl hivalkodó ékszereket, ezzel a típussal biztosan nem tudsz mellé lőni.

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.30 ct.
Ára: 465.000 Ft

4. Egyedi, csavart szárú Egyköves Szoliter Eljegyzési Gyűrű
4 karmos foglalattal

Tökéletes választás mindazoknak, akik egy igazán különleges darabra vágynak, de büdzséjük korlátozott. Jellegzetes kialakítása biztosan elbűvöli majd jövendőbeli feleségedet.

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.20 ct.
Ára: 275.000 Ft

5. Apró, Egyköves Szoliter Eljegyzési Gyűrű

Ha tudod jól, hogy barátnőd kevésbé hord ékszereket, gyűrűket és visszafogottabb, nem szereti a feltűnő, darabokat, akkor ez a modell ideális megoldást nyújthat.

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.06 ct.
Ára: 99.000 Ft

Ez a gyűrű fazon a felette levő gyűrű testvére. Elegáns és kecsesen csavart stílusa igazán megkülönbözteti a többitől. Egy nagyszerű választás, nem véletlenül lett legnépszerűbb gyűrűink egyike!

A gyűrűben található gyémántkő mérete: 0.08 ct.
Ára: 99.000 Ft

6. Pavé Eljegyzési Gyűrű
4 karmos foglalattal

STRING OF DIAMONDS

Pavé, a francia Pave szóból ered; jelentése, szorosan egymás mellé sorakoztatott. Egy igazán különleges gyűrű, melynek központi köve egy nagyobb méretű gyémánt, valamint a gyűrű sín is kisebb méretű gyémánt kövekkel (0.01-0.02 ct) díszített, melyeket apró fémgyöngyök tartanak a saját foglalatukban. Rendkívül igényes darab.

A gyűrű központi gyémántkövének mérete: 1.00 ct.
Ára: 2.750.000 Ft

7. Halo Eljegyzési Gyűrű

Kollekciónk szemet gyönyörködtető gyűrűje – a központi követ kisebb gyémántok veszik körül, ezzel egy nagyobb méretű gyémánt hatását keltve. Melegen ajánlott!

A gyűrű központi gyémántkövének mérete: 0.20 ct.
Ára: 310.000 Ft

8. Központi Köves Eljegyzési Gyűrű Oldalkövekkel

Meg szeretnéd adni a módját az eljegyzésednek és hajlandó vagy egy picivel többet is áldozni rá? Akkor hagy ajánljuk figyelmedbe ezt a fajta gyűrűt.

A gyűrű központi gyémántkövének mérete: 0.25 ct.
Ára: 330.000 Ft

9. Rendhagyó Köves Eljegyzési Gyűrű Oldalkövekkel

Ha igazán stílusos és modern szeretnél lenni, akkor olyan eljegyzési gyűrűt válassz, amelynek középső köve nem a megszokott kerek alakú gyémánt, hanem eltérő formájú, mint pl. a képen látható princess csiszolású gyémánt, ami nem egyedül ékeskedik, hanem kisebb kerek gyémántok kísérik mindkét oldalon.

A gyűrű központi gyémántkövének mérete: 0.50 ct.
Ára: 620.000 Ft

10. Három Köves Eljegyzési Gyűrű

3 csillogó gyémánt egymás mellett. A központi szív alakú gyémánt a legnagyobb, míg mindkét oldalán 1-1 kisebb méretű kő található. Ha a szoliter, egy köves gyűrűt kevésnek érzed, és nem kedveled az olyan gyűrűt melynek szárain kisebb kövek sorakoznak, akkor ez a fajta gyűrű jelentheti számodra a megoldást.

A gyűrű központi gyémántkövének mérete: 0.70 ct.
Ára: 1.090.000 Ft

Végezetül

A fenti lista a teljesség igénye nélkül a hazai trendeket tekintve a legnépszerűbb gyémánt eljegyzési gyűrű fajtákat szemlélteti, de csak hogy tudd, rengeteg további fajta van…

Ha az említett eljegyzési gyémánt gyűrűk közül egyik sem tetszik és saját elképzeléseid vannak, akkor is bátran keress bizalommal!

Foglalkozunk saját igényekre és keretre szabott egyedi tervezésű gyémánt gyűrűkkel is! Lépj kapcsolatba velünk még ma és foglalj egy személyes konzultációt, hogy mihamarabb elkezdhessük a folyamatot és hozzásegíthessünk a nagy “IGEN”-hez!

Eljegyzésre fel!

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: email
Email